Over Sporttrack

Sporttrack Systems heeft een spelervolgsysteem ontwikkeld voor de voetbalvereniging, waarbij de ontwikkeling van de spelers, teams en jeugdafdeling professioneel inzichtelijk wordt gemaakt door middel van fraaie ontwikkelingsoverzichten.
Voor uw club is Sporttrack een onmisbaar hulpmiddel om uw jeugdafdeling naar een hoger sportief niveau te brengen.

De jeugdafdeling kan met behulp van dit spelervolgsysteem elk gewenst facet van het jeugdvoetbal binnen zijn vereniging onderzoeken en analyseren.
Voor de trainers betekent het een perfecte overdracht van hun nieuwe team, waarmee zij zich uitstekend kunnen voorbereiden op het nieuwe seizoen. Alle specifieke kwaliteiten van hun spelers kunnen over meerdere jaren worden bekeken en vergeleken. Tevens wordt met de administratieve verwerking van de teamindelingen met dit systeem veel tijd bespaard.

Met dit spelervolgsysteem waarborgt u de continuïteit van uw jeugdafdeling en bent u niet meer kwetsbaar bij verlies van belangrijk begeleidend technisch kader.

De criteria waarop kan worden beoordeeld worden standaard aangeleverd, waarbij de clubs tevens zelf de mogelijkheid hebben de bestaande criteria te wijzigen en/of andere criteria toe te voegen.
Teamkaart

Andere voordelen:

 • Gegevens zijn onmiddellijk beschikbaar
 • Geen administratieve rompslomp meer met ordners vol met evaluatieformulieren
 • Trainers en leiders hebben alle spelersgegevens (N.A.W. en voetbalkwaliteiten) van alleen hun team
 • De club kan naar eigen inzicht het beoordelingsformulier samenstellen
 • Er is een zoekmachine binnen het systeem die onbeperkt elk gewenst gegeven kan selecteren en combineren b.v.: selecteer alle verdedigers van het geboortejaar 1993 t/m 1994 die linksbenig zijn en in de tweede en derde klasse spelen en hoog scoren op snelheid en duelkracht Enkelvoudig overzicht
 • Er is een handig emailcommunicatiesysteem aanwezig.
 • Na het invullen van de individuele beoordelingen van spelers van een team kan de zgn. Teamkaart worden opgevraagd waarmee in één oogopslag een sterkte-zwakte analyse kan worden gemaakt van het team.
 • Enthousiasme en betrokkenheid van trainers en leiders nemen toe; betere "clubbuilding".

  En nog veel meer! Klik hier om te zien wat u met een paar muisklikken kunt doen!

  Voor meer informatie, of voor een demo, kunt u contact opnemen via ons contactformulier >>>